Fotostudio Antwerpen Lier

SWIETIES Fotostudio Antwerpen – Lier

SWIETIES richt zich op zowel newborn fotografie als familie portret fotografie, doorgaans in onze zeer comfortabele studio te Lier bij Antwerpen, waar jullie kleintjes zich meteen ook thuis zullen voelen.

Wij werken momenteel enkel en alleen op afspraak.  Je kan ons daarom het makkelijkst en bij voorkeur bereiken via onderstaand invulformulier.

Voorts willen we jullie nog meegeven dat we tevens beschikbaar zijn op zaterdag en zondag om jullie de nodige flexibiliteit te geven een fotoshoot met jullie kleine spruitjes in te plannen wanneer het jullie best past en jullie kleintjes dus op hun paasbest zijn.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wij kijken alvast uit naar jullie bericht en hopen ook jullie binnenkort een mooi souvenir te mogen bezorgen!

Contact formulier

Contacteer Ons

Uitzonderlijk gebeurt het wel eens dat een bericht ons om technische redenen toch niet bereikt.  Ontving je dus na 48u nog steeds geen berichtje terug bel en spreek dan zeker even een boodschap in op het nummer 0483 52 01 56 en we bellen jou zo spoedig mogelijk terug.

Bij elke reservatie gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Neem hieronder een kijkje in onze fotostudio te Antwerpen – Lier

Midden 2021 kochten we dit pand en vormden we dit om tot een mooie frisse familie fotostudio, gelegen aan de rand van Lier en vlot bereikbaar met de wagen.  Onze studio is voorzien van alle comfort en parkeren kan er gratis vlak voor de deur op onze private parking.

Fotostudio Antwerpen Lier
Fotostudio Antwerpen Lier
Fotostudio Antwerpen Lier

Fotostudio Antwerpen Lier

Fotostudio Antwerpen Lier
Fotostudio Antwerpen Lier

Op zoek naar een bedrijfsfotograaf, productfotograaf of huwelijksfotograaf?

Bent u op zoek naar een huwelijksfoto en/of videograaf dan kan u steeds terecht op onze website https://www.jimmyandkasia.com

Voor bedrijfsgerichte verzoeken kan u dan weer terecht op https://www.lorem.be waar we ons meer op bedrijfsportretten richten.

We hebben immers niet enkel jarenlange ervaring in fotografie maar ook in video-opname en bewerking.  En dit niet enkel op het land maar ook in de lucht.

Bedrijf

Ben je als bedrijf op zoek naar professionele foto’s voor een brochure of jullie website contacteer ons dan via http://www.lorem.be

We verzorgen er zowel product- en interieur fotografie evenals bedrijfsfilms.

Huwelijk

Zijn jullie verder misschien op zoek naar een huwelijksduo, neem dan zeker ook eens een kijkje op http://www.jimmyandkasia.com

Naast huwelijksfotografie staan we tevens garant voor mooie huwelijks- en verlovingsfilms.

Google Beoordelingen
4.9

Dankjewel

Bedankt voor jullie bezoekje aan onze website.  Heb je nog vragen aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.

We beantwoorden met veel plezier al jullie vragen.

Wie weet tot binnenkort!