ontdek hieronder onze Familie en Communiefoto’s

a SWIET walk in the park – natuurlijke communiefoto’s

Welkom bij onze buitenfotografie, waar de natuur het decor vormt voor jullie onvergetelijke familieportretten en communiefoto’s. In de ruime omgeving van Lier, bieden wij een unieke combinatie van spontane, speelse momenten en elegant geposeerde portretten. Onze buitenwandelingen, die één tot twee uur duren, zijn de perfecte gelegenheid om zowel de ongedwongen interacties tijdens de wandeling als de sfeervolle portretten op bijzondere plekjes in het park of op de heide vast te leggen.

Een Wandeling vol Verrassingen

Elke buitenfotosessie is een avontuur op zich. Terwijl we door het park of de heide wandelen, leggen we de natuurlijke, speelse interacties tussen jullie familieleden vast. Deze spontane momenten zorgen voor levendige, authentieke beelden. Tegelijkertijd zoeken we naar de perfecte plekken voor meer geposeerde portretten. Deze combinatie zorgt voor een divers en compleet beeld van jullie familie.

Voor Elke Gelegenheid en Samenstelling

Onze buitenfotosessies zijn ideaal voor allerlei gelegenheden: van een communie of lentefeest tot een intieme gezinsfotoshoot of een grotere familiebijeenkomst. We zorgen ervoor dat elke familiecombinatie mogelijk is, van individuele portretten tot groepsfoto’s van de hele familie. Onze aanpak is flexibel en we passen ons aan aan de unieke dynamiek van jullie familie.

Natuurlijke Schoonheid en Professionele Begeleiding

In een natuurlijke omgeving komen jullie foto’s tot leven. De frisse buitenlucht en de rustgevende omgeving zorgen voor ontspannen en authentieke foto’s. Onze professionele begeleiding garandeert dat zowel de spontane momenten als de meer gestileerde portretten van hoge kwaliteit zijn. We gebruiken de natuurlijke lichtval en de pracht van de omgeving om elke foto bijzonder te maken.

Lentefeest en communiefoto’s

De communie of het lentefeest van jullie kind is een mijlpaal die een bijzondere aandacht verdient. Onze buitenfotoshoots bieden een prachtige gelegenheid om originele en stoere communiefoto’s te maken. In de vrije natuur van de heide of het park creëren we een speelse en ontspannen sfeer, perfect voor het vastleggen van de jeugdige energie en persoonlijkheid van jullie kind.

Tijdens deze fotosessies leggen we de focus op het kind, terwijl we de natuurlijke omgeving gebruiken als een schilderachtig decor. We spelen met licht, schaduw en de levendigheid van de natuur om communiefoto’s te maken die niet alleen de persoonlijkheid van jullie kind weerspiegelen, maar ook de magie van deze levensfase. Of jullie kind nu dartelt door het gras, dromerig staart naar de bloemen, of trots poseert in hun communie- of lentefeestoutfit, we zorgen voor een gevarieerde reeks communiefoto’s die deze onvergetelijke dag eer aandoen.

Deze fotoshoots zijn niet alleen een manier om prachtige herinneringen vast te leggen, maar ook een leuke ervaring voor jullie kind. We moedigen hen aan om te spelen en zichzelf te zijn, wat resulteert in natuurlijke en authentieke beelden. Laten we samen deze speciale fase in het leven van jullie kind vastleggen met communiefoto’s die de puurheid en vreugde van hun jeugd weerspiegelen, zodat jullie deze fase voor altijd kunnen koesteren.

Een Blijvende Herinnering

Na de fotosessie kunnen jullie via een online viewing sessie jullie favoriete familie- of communiefoto’s selecteren. We werken samen met professionele fotolabs om deze momenten om te zetten in prachtige, tastbare herinneringen. Of het nu gaat om een groot familieportret voor aan de muur of een reeks kleinere afdrukken van communiefoto’s, wij zorgen ervoor dat de kwaliteit van de foto’s jullie verwachtingen overtreft.

Boek Nu Jullie Speelse familie- of communiefoto’s

Zijn jullie klaar om de unieke charme en verbondenheid van jullie familie vast te leggen in een prachtige buitenomgeving? Neem dan vandaag nog contact met ons op om jullie persoonlijke familie- of communiefoto’s in te plannen. Onze agenda vult zich snel, dus wacht niet te lang. Laat deze kans niet voorbijgaan om tijdloze herinneringen te creëren die jullie voor altijd zullen koesteren. Vul het contactformulier op onze website in, en we nemen spoedig contact met jullie op. We verheugen ons erop om samen met jullie de wonderen van de natuur te vereeuwigen in familie- of communiefoto’s die als tijdloze schatten door generaties heen gekoesterd zullen worden.

Prijzen Communiefoto’s en Familiefoto’s

Voor onze buitenfoto’s, waaronder communiefoto’s en familiefoto’s, maken we een onderscheid op basis van het aantal deelnemers.  Zo is er een prijsformule voor een communicant, eentje voor een gezin dat onder één dak woont en eentje voor een familie, waarbij dus ook neven, nichten en grootouders deel nemen.  Voor bijzondere wensen kan je steeds persoonlijk contact met ons opnemen.  We kijken alvast uit naar jullie bericht.

 • Outdoor Session Mini
 • 195
  sessieprijs incl. 50 digitale foto’s
 • Fotosessie 45min
 • Verplaatsing max 5km
 • Communiecant
 • Digitaal aangeleverd
 • Incl. 50 afgewerkte hoge resolutie foto’s
 • Outdoor Session Standard
 • 245
  sessieprijs incl. 75 digitale foto’s
 • Fotosessie 60min
 • Verplaatsing max 10km
 • Gezin met de kindjes
 • Digitaal aangeleverd
 • Incl. 75 afgewerkte hoge resolutie foto’s
 • Outdoor Session Maxi
 • 295
  sessieprijs incl. 100 digitale foto’s
 • Fotosessie 90min
 • Verplaatsing max 10km
 • Familie uitstap met bv oma en opa of neefjes en nichtjes
 • Digitaal aangeleverd
 • Incl. 100 afgewerkte hoge resolutie foto’s

Voorbeelden Communiefoto’s

Hieronder alvast enkele voorbeelden van onze speelse communiefoto’s en familie foto’s.