SWIETIES Zwangerschapsfotografie

Ontdek de magie van Zwangerschapsfotografie in Lier

Ontdek de magie van professionele zwangerschapsfotografie in onze gloednieuwe fotostudio te Lier, vlakbij Antwerpen. Je zwangerschap is een unieke en onvergetelijke periode in je leven, en wat is er mooier dan deze momenten vast te leggen met prachtige zwangerschapsfoto’s? Als ervaren zwangerschapsfotograaf leggen we de schoonheid en emotie van jouw zwangerschap vast met een artistieke en persoonlijke touch. Tijdens onze zwangerschapsfotografie zorgen voor een comfortabele en ontspannen sfeer waarin je je volledig op je gemak voelt, zodat we samen de meest natuurlijke en sprekende beelden kunnen creëren.

Een Persoonlijke Aanpak voor Jouw zwangerschapsshoot

Bij ons staat jouw ervaring centraal. We begrijpen dat elke zwangerschap uniek is en benaderen elke zwangerschapsfotoshoot met de grootste zorg en aandacht voor jouw wensen. Of je nu droomt van elegante studioportretten of intieme, natuurlijke foto’s in een buitenomgeving, als zwangerschap fotograaf in Antwerpen werken we met jou samen om deze speciale periode in je leven op een onvergetelijke manier vast te leggen. Laat deze bijzondere tijd niet zomaar voorbijgaan en boek tijdig jouw zwangerschapsfotoshoot bij ons in Lier. We kijken ernaar uit om samen met jou herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Lifestyle en Portret : Twee Werelden Samengebracht

Zwangerschapsfotografie hoeft niet ééntonig te zijn.  Onze zwangerschapsfotografie biedt namelijk een mix van natuurlijke lifestyle foto’s en gestileerde portretten. We leggen zowel jullie spontane interactie vast, als de zorgvuldig gearrangeerde composities die de tederheid van je zwangerschap benadrukken. Deze combinatie zorgt voor een rijke variatie aan beelden, waarin de essentie van jullie toekomstige nieuwe gezinnetje prachtig wordt weergegeven.

Jouw Verhaal in Beeld Gebracht: Creatieve en Artistieke Zwangerschapsfotografie

Elke zwangerschapsfotoshoot in onze fotostudio te Lier is een unieke ervaring, afgestemd op jouw persoonlijke stijl en voorkeuren. We nemen de tijd om jouw wensen te begrijpen en dit te vertalen in zwangerschapsfoto’s die niet alleen de pracht van je zwangerschap vastleggen, maar ook de intieme connectie en liefde die je voelt in deze bijzondere fase van je leven. Met onze achtergrond in creatieve fotografie, combineren we technische vaardigheid met een gevoel voor esthetiek om elke zwangerschapsfoto tot een kunstwerk te maken. Of het nu gaat om een zachte, dromerige stijl of een meer gedurfde, artistieke benadering, we zorgen ervoor dat de foto’s jouw unieke verhaal vertellen.

Kwaliteit en Tevredenheid Gegarandeerd

Naast het bieden van een onvergetelijke fotoshoot-ervaring, hechten we bij onze zwangerschapsfotografie ook veel waarde aan de kwaliteit van de eindproducten. We werken daarvoor samen met professionele fotolabo’s en bieden een scala aan opties, van prachtig ingebonden fotoalbums tot op maat gemaakte wanddecoraties, zodat je de herinneringen aan je zwangerschap op de mooiste manieren kunt bewaren en delen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, en we werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat jouw verwachtingen overtreft.

Binnen of buiten

Onze zwangerschapsfotografie kan zowel binnen in onze goed uitgeruste studio als buiten op een locatie in de buurt.

Veelgestelde Vragen over Zwangerschapsfotografie

Hieronder een greep uit enkele meest gestelde vragen maar lees zeker ook onze complete gids voor zwangerschapsfotografie.

Wanneer is de beste tijd voor een zwangerschapsfotoshoot?

De ideale tijd voor zwangerschapsfotografie is meestal tussen de 30 en 36 weken. In deze periode is de buik mooi rond, wat zorgt voor prachtige foto’s. Het is ook belangrijk dat je je nog comfortabel en mobiel voelt tijdens de shoot.

Wat kan ik verwachten tijdens een zwangerschapsfotoshoot?

Tijdens onze zwangerschapsfotoshoot kan je een ontspannen en vriendelijke sfeer verwachten. We nemen de tijd om je op je gemak te stellen en bespreken vooraf jouw wensen en ideeën. Afhankelijk van jouw voorkeur kunnen we verschillende stijlen en settings uitproberen, van intieme natuurlijke foto’s tot meer gestileerde studioportretten.

Hoe bereid ik me voor op een zwangerschapsfotoshoot?

We adviseren comfortabele kleding te dragen die je figuur accentueert en waarin je je goed voelt. Neutrale kleuren en eenvoudige patronen werken vaak het beste. Vermijd strakke kleding voorafgaand aan een zwangerschapsshoot om afdrukken op je huid te voorkomen. Je mag verschillende outfits meenemen om tijdens de shoot te wisselen.  We adviseren je graag verder na het maken van jouw afspraak.

Kan mijn partner of gezin ook deelnemen aan de zwangerschapsfotoshoot?

Absoluut! We moedigen aan om je partner of andere kinderen deel te laten nemen aan de fotoshoot. Dit voegt een extra dimensie toe aan de foto’s en legt de interactie en liefde binnen het gezin vast.

Hoe lang duurt een zwangerschapsfotoshoot?

Een typische zwangerschapsfotoshoot duurt ongeveer 1 tot 2 uur. Dit geeft ons voldoende tijd om verschillende poses en instellingen uit te proberen zonder dat je je gehaast voelt.

Wat gebeurt er na de fotoshoot?

Je ontvangt een online galerij waaruit jullie jullie favoriete foto’s kunnen kiezen. De door jullie gekozen foto’s werken we dan tot in de puntjes af zodat deze er piekfijn uit zien.  Je ontvangt deze foto’s digitaal maar kan deze foto’s meteen ook laten afdrukken of een prachtig fotoalbum laten samenstellen.

Plan Jouw Onvergetelijke Zwangerschapsfotoshoot

Ben je klaar om deze wonderbaarlijke periode van je leven op een prachtige manier vast te leggen? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw persoonlijke zwangerschapsfotoshoot in Lier te plannen. Wees er tijdig bij, want onze agenda vult zich snel. Laat deze kans dus niet voorbijgaan om jouw zwangerschap op een unieke en blijvende manier vast te leggen. Vul hiervoor bij voorkeur het contactformulier op onze website in.  Wij staan klaar om samen met jou een onvergetelijke fotosessie te creëren die de schoonheid en emotie van jouw zwangerschap perfect weerspiegelt. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons jouw zwangerschap in prachtige beelden omtoveren.

Prijzen Zwangerschapsfotografie

Onze zwangerschapsfotografie is te reserveren in combinatie met een newborn fotoshoot maar tevens als afzonderlijke zwangerschapsfotoshoot.  Raadpleeg daarom onze newborn pagina voor meer voorbeelden en uitleg omtrent onze newborn fotoshoot formules.

 • Zwangerschap
 • 250
  sessieprijs incl 15 foto’s
 • ZWANGERSCHAP fotosessie (60 min)
 • ZWANGERSCHAP fotosessie (60 min) aan slechts 200€
 • 15 exta afgewerkte hoge resolutie foto’s van je zwangerschap bovenop de 25 Newborn MAXI foto’s
 • Zelf uit te kiezen foto’s
 • Digitaal aangeleverd (geen extra verplaatsing noodzakelijk)
 • Incl. 15 afgewerkte hoge resolutie foto’s zonder watermerk
 • Zorgvuldige afwerking van elk door jullie gekozen beeld
 • Een team van 2 gepassioneerde fotografen
 • Onze jarenlange ervaring en talloze opleidingen
 • Verwarmde zeer uitgeruste studio
 • Geen extra kosten
 • Incl. BTW
 • Combi Newborn + Zwangerschap
 • 750
  sessieprijs incl 40 foto’s
 • SWIET Newborn MAXI (2 tot 3 uur)
 • ZWANGERSCHAP fotosessie (60 min) aan slechts 200€
 • 15 exta afgewerkte hoge resolutie foto’s van je zwangerschap bovenop de 25 Newborn MAXI foto’s
 • Zelf uit te kiezen foto’s
 • Digitaal aangeleverd (geen extra verplaatsing noodzakelijk)
 • Incl. 15 + 25 ( = 40) afgewerkte hoge resolutie foto’s zonder watermerk
 • Zorgvuldige afwerking van elk door jullie gekozen beeld
 • Een team van 2 gepassioneerde fotografen
 • Onze jarenlange ervaring en talloze opleidingen
 • Verwarmde zeer uitgeruste studio
 • Geen extra kosten
 • Incl. BTW

Voorbeelden Zwangerschapsfotografie

Hieronder alvast enkele voorbeelden van onze zwangerschapsfotografie.

Heb ook jij interesse in onze zwangerschapsfotografie?

Een newborn shoot reserveer je best enkele maanden op voorhand wil je zeker zijn van een plekje in onze agenda.  Het gebeurt natuurlijk ook dat een newborn shoot last minute vervroegd of verlaat waardoor er een plekje in onze agenda vrij komt.  Daarom mag je ons ook last-minute nog contacteren al kunnen we dan geen garantie geven op een vrij moment in onze agenda.  Onze zwangerschapsfotografie vindt doorgaans een 4 tot 8 tal weken voor je bevalling plaats wanneer je nog voldoende mobiel bent.