Familie Fotoshoot in Lier

familie fotoshoot : een leuke familieactiviteit voor elke generatie

Welkom bij onze gezellige familiefotografie studio in het hart van Lier, waar wij, een gepassioneerd fotografenduo, jullie uitnodigen voor een unieke en onvergetelijke familie fotoshoot ervaring. Onze studio is de perfecte plek om tijdloze herinneringen te creëren die van generatie op generatie doorgegeven kunnen worden.

Een duo dat inspireert

Als duo brengen we een dynamische en creatieve energie in elke familie fotoshoot. We specialiseren ons in het vastleggen van jullie familie in verschillende stijlen: van spontane, natuurlijke lifestyle foto’s tot klassieke, tijdloze portretten. Onze sessies zijn flexibel en divers, waarbij we jullie aanmoedigen om verschillende outfits mee te nemen. Van casual kleding tot meer formele outfits, licht of donker, elke verandering brengt een nieuwe dimensie in de familie fotoshoot. Dit zorgt voor een rijke variatie aan familiefoto’s die elk aspect van jullie gezinsleven weerspiegelen.

Grijp jullie kans en maakt unieke portretten over generaties heen

Of het nu gaat om individuele portretten, familiefoto’s van de kinderen samen, of het hele gezin, elke combinatie kan aan bod komen. Wat is er immers mooier dan een portret van grootouders met hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen?! We leggen zowel spontane momenten als zorgvuldig samengestelde groepsfoto’s vast, waarbij de warme band van jullie gezin en familie centraal staat. Dit zorgt voor een rijke variatie aan beelden, waarin de unieke dynamiek en liefde van jullie familie prachtig wordt weergegeven.

Selecteer jullie favoriete familiefoto’s thuis

Na de fotosessie bieden we een online viewing sessie aan, waar jullie in alle rust vanuit huis jullie favoriete beelden uit de familie fotoshoot kunnen selecteren. Deze manier van werken zorgt ervoor dat jullie echt verbonden zijn met de foto’s die jullie kiezen. We werken samen met professionele fotolabs om ervoor te zorgen dat de door jullie gekozen familiefoto’s worden omgezet in prachtige, tastbare producten. Of het nu gaat om een elegant fotoalbum, op maat gemaakte wanddecoraties of andere afdrukopties, we garanderen producten van de hoogste kwaliteit die de pracht van jullie familie perfect weerspiegelen.

Familie Fotoshoot : Een ervaring om te koesteren

Onze familie fotoshoot is niet alleen een kans om prachtige foto’s te maken, maar ook een leuke familieactiviteit. We zorgen voor een ontspannen sfeer waarin iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Lachen, een beetje spelen en genieten staan voorop, terwijl wij de magische momenten vastleggen. Onze fotostudio in Lier is een warme, uitnodigende ruimte waar we jullie graag een onvergetelijke herinnering bezorgen. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide opleidingen in familie fotografie verzekeren jullie van een fotosessie waarin alles vlekkeloos verloopt en waar prachtige herinneringen worden gemaakt.

Klanttevredenheid staat centraal

Bij Swieties staat klanttevredenheid voorop. We waarderen jullie inbreng en ideeën enorm en nodigen jullie van harte uit om voorafgaand aan de familie fotoshoot jullie wensen of voorbeeldfoto’s die jullie aanspreken met ons te delen. Dit helpt ons om een duidelijk beeld te krijgen van de stijl en sfeer die jullie voor ogen hebben.  We geloven dat door jullie visie te combineren met onze expertise, we de meest betoverende en persoonlijke beelden kunnen creëren. Maar geen paniek, ook zonder jullie inbreng zorgen we voor een reeks prachtige familiefoto’s van jullie allen.

Boek jullie onvergetelijke familie fotoshoot

Zijn jullie klaar om de unieke charme en liefde van jullie familie vast te leggen in prachtige beelden? Neem dan vandaag nog contact met ons op om jullie persoonlijke familie fotoshoot te plannen. Onze agenda vult zich snel, dus wacht niet te lang. Laat deze kans niet voorbijgaan om tijdloze herinneringen te creëren die jullie voor altijd zullen koesteren. Vul het contactformulier op onze website in, en we nemen spoedig contact met jullie op. We kijken ernaar uit om ook voor jullie een herinnering voor het leven te mogen creëren.

Prijzen Familie Fotoshoot

Bij een familie fotoshoot in de studio maken we een onderscheid op basis van het aantal deelnemers.  Zo is er een prijsformule voor een communicant, eentje voor een gezin dat onder één dak woont en eentje voor een familie, waarbij dus ook neven, nichten en grootouders deel nemen.  Voor bijzondere wensen kan je steeds persoonlijk contact met ons opnemen.  We kijken alvast uit naar jullie bericht.

 • Portrait Session Mini
 • 195
  sessieprijs incl. 15 digitale foto’s
 • Fotosessie 45min
 • Communiecant
 • Digitaal aangeleverd
 • Incl. 15 afgewerkte hoge resolutie foto’s
 • Portrait Session Standard
 • 245
  sessieprijs incl. 20 digitale foto’s
 • Fotosessie 60min
 • Gezin met de kindjes
 • Digitaal aangeleverd
 • Incl. 20 afgewerkte hoge resolutie foto’s
 • Portrait Session Maxi
 • 295
  sessieprijs incl. 25 digitale foto’s
 • Fotosessie 90min
 • Grotere groepen vanaf 6 personen
 • Digitaal aangeleverd
 • Incl. 25 afgewerkte hoge resolutie foto’s

Familie Fotoshoot Voorbeelden

Laat je hieronder alvast inspireren voor enkele familie fotoshoot ideeën.