KARAKTERVOLLE PASTORIJWONING TE LINT TE KOOP

Karaktervolle pastorij woning in Flamant stijl op wandelafstand van bakker, apotheker, supermarkt en scholen.

Met pijn in het hart verkopen wij onze woning om naar een pand te verhuizen dat ons meer commerciële mogelijkheden biedt.

U kan een afspraak tot bezichtiging maken door te mailen naar molenstraat163@gmail.com

De woning, gebouwd in 2004 en gelegen in het gezellige Lint, was een passie project, geïnspireerd op bouwwerken van architect Vincent-Bruggen en omvat tal van kleine details die dit pand zijn unieke karakter bezorgen:  de steense dagkanten, authentieke materialen zoals de pottelbergse dakpannen en beerse rijnvorm gevelsteen, het buitenschrijnwerk en de antieke deuren, de oude kerkdallen in de woonruimte..  Het zijn maar enkele van de vele details die deze woonst zo bijzonder maken.  De woning voldoet verder aan alle actuele normen en omvat 5 (slaap)kamers.

Op het gelijkvloers bevindt zich een inkomhal met gastentoilet, een mooie trap en berging welke aansluit op de afsluitbare zeer praktische keuken.  De woon- en leefruimte geven dan weer uit op het zuid gerichte terras en de leuke zonnige tuin – met opbergruimte (3x4m) – die u verder volledige privacy biedt en waar u dus naar hartelust kan zonnebaden.

De eerste verdieping omvat naast de nachthal en ruime badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo tevens 3 kamers waarvan de achterste kamer nog makkelijk kan opgesplitst worden.  Zo biedt deze verdieping desgewenst 3 kinderslaapkamers en een centrale grote speelkamer.  Verder bieden de ingemaakte kasten er voldoende opbergruimte voor alle kinderspullen.  Naast de rolluiken aan de achterzijde van de woning biedt ook de airco die voorzien werd op deze verdieping (anno 2017) de nodige verkoeling tijdens hete zomerdagen.

De tweede verdieping omvat verder een mooie gezellige slaapkamer met ingemaakte kasten en een extra logeerkamer/dressing evenals kleine ruimte die dienst doet als wasruimte en waar ook de gasbrander zich bevindt.  Deze werd recent in september 2018 vernieuwd en is van het merk VIESMANN.

Het perceel bevat verder parkeerruimte voor 2 wagens en er is mogelijkheid tot het plaatsen van een carport. Door de oriëntatie van de woning staan de wagens op de oprit op hete zomernamiddagen ook in de schaduw.

Daar naar alle verwachting niet meteen tegen de woning (met dubbele blinde buitengevel) zal worden tegen gebouwd geniet u van de voordelen van een open woning wat betreft lawaai.  Met name kan u naar hartelust uw favoriete film laat op de avond in full surround sound beleven of vrienden uitnodigen zonder daarbij iemand te storen.

Dit pand is een buitenkans daar het nooit de bedoeling was over te gaan tot verkoop maar een commerciële opportuniteit ons hiertoe nu toch dwingt.  We hopen dat de koper er alvast evenveel plezier aan mag beleven als wij zelf deden.