Onze formules

Ontdek hieronder onze verschillende formules.  Wens je meer info, neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina.

SWIET Newborn

Newborn sessies vinden plaats tot maximaal 10 dagen na de geboorte.  Per uitzondering kan dit tot 15 dagen na de geboorte.  Een newborn sessie duurt gemiddeld 2 tot 3 uurtjes en vindt bij voorkeur op een voormiddag plaats.  Deze sessies duren dus iets langer dan een gemiddelde kinderfotosessie daar we jullie de tijd willen geven om de nodige pauzes (voeden, verschonen, enz) in te lassen.  Het is voor ons belangrijk dat je kleintje helemaal tot rust kan komen voor de foto en daar nemen we dan ook graag de tijd voor.  Benieuwd naar meer, klik dan op de ‘meer info’ link hieronder.

MEER INFO

SWIET CakeSMASH

Je kan een Newborn sessie bij SWIETIES combineren met een Cakesmash sessie op bv 6, 12, 18 of 24 maanden (kijk voor de combi-mogelijkheden alvast even op de Newborn pagina), maar je kan deze sessies ook afzonderlijk reserveren indien je de newborn sessie gemist hebt.  Een eerste verjaardag vraagt immers om een groot feest voor je kleine spruit en daarbij mag zijn of haar eerste verjaardagstaart niet ontbreken.  Het moment natuurlijk om enkele zeer bijzondere foto’s te maken terwijl je spruitje zich uitleeft op zijn of haar eerste eigen taart.  Plezier en smullen verzekerd!  Benieuwd naar meer, klik dan op de ‘meer info’ link hieronder.

MEER INFO

SWIET Kids FUN

Tijdens een SWIET Kids FUN sessie maken we samen met maximaal 3 kindjes gedurende een vooraf bepaalde tijdsspanne – afhankelijk van de gekozen formule – foto’s.  Buiten de sessie tijd voorzien we steeds een korte periode om de kinderen wat te laten acclimatiseren en zich op hun gemak en dus een beetje thuis te voelen.  Breng gerust zelf nog enkele leuke gadgets (hoelahoep, step, knuffels, kussens enz) mee want zo krijgen jullie nog meer variatie in jullie foto’s.  Benieuwd naar meer, klik dan op de ‘meer info’ link hieronder.

MEER INFO

SWIET Classic PORTRAIT

Tijdens een SWIET Classic sessie maken we foto’s met een klassieke tijdloze uitstraling.  Ze mogen dan wel klassiek ogen maar het hoeven daarom geen saaie sessies te zijn.  Kinderen kunnen er eveneens zichzelf zijn en speels in beeld worden gebracht.  Maar ook een mooi tijdloos familieportret behoort dus tot de mogelijkheden.  De portretten worden in hoge resolutie afgeleverd en zijn klaar om gedrukt te worden in groot formaat opdat jullie er jaren plezier aan kunnen beleven.  Benieuwd naar meer, klik dan op de ‘meer info’ link hieronder.

MEER INFO

SWIETIES in a BOX

Tijdens een SWIETIES in a BOX sessie maken we gedurende een half uurtje leuke foto’s in onze BOX die we nadien monteren tot een speels en interactief geheel.  We voorzien hier echter steeds een tijdsblok van ongeveer een uurtje zodat de kindjes even kunnen wennen aan de nieuwe omgeving.  Onze studio voorziet in een aantal attributen voor de allerkleinsten maar breng dus gerust eigen spulletjes mee zodat jullie er een nog origineler geheel van kunnen maken.  Benieuwd naar meer, klik dan op de ‘meer info’ link hieronder.

MEER INFO

SWIET Kids PARTY

Zijn jullie op zoek naar een leuke verjaardagsactiviteit voor jullie kids? Wat dacht je dan van een heus verjaardagsfeestje in onze fotostudio.  Wij bieden plaats voor maximaal 6 kindjes tot plus minus 7 jaar waar ze samen met hun vriendjes en vriendinnetjes, onder begeleiding van 2 volwassenen, leuke studiofoto’s kunnen gaan maken.  In tegenstelling tot een SWIET Kids FUN sessie ligt de nadruk hier meer op de groep dan op het individu.  Slingers, ballonnen en verkleed kledij zijn hier alvast perfect op hun plaats.  Breng ze dus zeker mee!  Benieuwd naar meer, klik dan op de ‘meer info’ link hieronder.

MEER INFO

SWIET Special Day

Ook voor communiefoto’s kan je natuurlijk perfect terecht bij SWIETIES.  De communiefoto’s kunnen zowel op locatie als in onze studio gemaakt worden.  Gezien we over een eigen ruime studio beschikken bieden we je dus het voordeel dat ingeval je voor een buitensessie opteert en het echt een bar slecht voorjaar is de fotosessie toch gewoon indoor kan doorgaan.  Maar ook bij slecht weer kunnen we met onze ervaring met flitslicht zeker nog steeds mooie buitenfoto’s maken.  Je hoeft dus die afspraak bij de kapper alvast nooit te verzetten of te annuleren.  Benieuwd naar meer, klik dan op de ‘meer info’ link hieronder.

MEER INFO

SWIET Special Theme

Jaarlijks organiseren we enkele malen een thema (kerst/halloween/pasen/…) of mini shoot die maximaal een half uurtje duurt.  Je kan deze per shoot aankopen of voor een combi-set kiezen waarna je een extra korting geniet op de reeds zeer aantrekkelijke prijs.  Schrijf je alvast in op onze nieuwsbrief en like onze facebook pagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe thema-shoots.  Benieuwd naar meer, klik dan op de ‘meer info’ link hieronder.

MEER INFO