Goed om weten

SWIETIES richt zich op zowel newborn fotografie als familie fotografie, bij voorkeur in onze huiselijke studio in Lint bij Antwerpen, waar jullie kleintjes zich meteen ook thuis zullen voelen.

Wij werken momenteel enkel en alleen op afspraak.  Je kan ons daarom het makkelijkst bereiken via onderstaand invulformulier of je kan ons eventueel telefonisch bereiken op het nummer 0483 52 01 56.  Gelieve bij afwezigheid, gezien we meestal druk aan het werk zijn, zeker een boodschap na te laten dan bellen we jullie zo spoedig mogelijk terug.

In uitzonderlijke omstandigheden kan het soms wel eens gebeuren dat een bericht, ondanks het feit dat er op de website melding wordt gemaakt dat het bericht goed werd verzonden, ons om technische redenen toch niet bereikt.  Ontving je dus na 48u uitzonderlijk nog steeds geen berichtje terug bel en spreek dan zeker even een boodschap in op bovenstaand nummer.

Voorts willen we jullie nog meegeven dat we tevens beschikbaar zijn op zaterdag en zondag om jullie de nodige flexibiliteit te geven een fotoshoot met jullie kleine spruitjes in te plannen wanneer het jullie best past en jullie kleintjes dus op hun paasbest zijn.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wij kijken alvast uit naar jullie bericht en hopen ook jullie binnenkort een mooi souvenir te mogen bezorgen!